Kraamzorg

Wat kun je van mij verwachten : De bevalling

Wat kun je van mij verwachten : De bevalling

Als je gaat bevalllen dan kan je ervoor kiezen om dit thuis te doen. Bij de laatste centimeters van de ontsluiting zal de verloskundige met mij contact opnemen. Ik assisteer de verloskundige tijdens en na de bevalling, ik zorg dat allles netjes is opgeruimd, ik assisteer bij de eerste voeding, doe de noodzakelijke controles en geef adviezen. 

Als je in het ziekenhuis bevalt en je mag naar huis dan zorg ik dat ik snel bij je thuis ben. 

De kraamweek

Tijdens de kraamweek ben ik er voor jullie. Draag zorg voor jou en je gezin. Geef adviezen en doe controles bij jou en je baby. Probeer in deze bijzondere tijd te zorgen voor de drie belangrijke R woorden :
Rust, Reinheid en Regelmaat. Heb tijdens deze week regelmatig contact met de verloskundige en houd een kraamdossier bij met alle controles, tips en adviezen. Daarnaast doe ik in overleg de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden en draag zorg, indien gewenst, voor de maaltijden. Ik hou ervan om dingen bespreekbaar te maken zodat het een leuke, leerzame en vooral gezellige kraamtijd zal zijn.

 

De kraamweek
Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Op het gebied van borstvoeding, E.H.B.O., vroegsignalering, partusassistentie heb ik aanvullende certificaten behaald en verder volg ik regelmatig bijscholingen zodat mijn kennis altijd up to date is.